Masini CNC de gaurit si de filetat


Masinile CNC de gaurit si de filetat fac parte din masinile CNC folosite pentru prelucrarea materialului. Versatilitatea lor si tehnologia avansata asigura o precizie ridicata in gaurirea si filetarea diverselor suprafete, sectiuni, tevi, bare rectangulare, coli de table etc.
Principalul avantaj il reprezinta precizia produsului finit. Aceste masini CNC de gaurit si de filetat sunt des utilizate in fabrici si ateliere cu diverse tipuri de productie. Cu ajutorul acestor masini, operatorul poate obtine filete precise.
Lucrul cu acest tip de masini de gaurire si filetare este rapid si facil si calitatea produsului finit este foarte ridicata.
Masinile CNC de gaurit si filetat asigura prelucrarea pieselor cu o eficienta ridicata. Prelucrarea se bazeaza pe un system de control CNC cu software CAD/CAM.
Aceste masini CNC de gaurit si filetat se pliaza atat pe productia de masa, cat si pe cea individuala, datorita utilizarii tehnologiei moderne.
Masinile CNC sunt unele dintre cele mai moderne utilaje de pe piata. Sunt caracterizate de echipamente electronice, functii foarte dezvoltate si o gama larga de prelucrari.

Product added to wishlist
Product added to compare.