Masini pentru refulat si indreptat metal


Modelele de masini pentru refulat si indreptat metal sunt cunoscute de profesionistii in domeniu si ca masini de intins si imbinat metal. Acestea sunt dispozitive utilizate pentru a prelucra prin deformare in procesul de productie diferite piese metalice.

Un dispozitiv de refulat si indreptat metal realizeaza doua functii: cea de refulare a piesei metalice si cea de indreptare a acesteia.

O masina de refulat si indreptat metal pot efectua operatiunea de refulare a metalului. Operatiunea de refulare presupune prelucrarea unei piese din metal la cald sau la rececu scopul de a schimba forma piesei partial sau integral, marind unele dimensiuni transversal ale acesteia.

Operatia de refulare poate fi realizata cu ajutorul unei masini de refulat si indreptat metal cu ajutorul unui ciocan pneumatic sau prin presare.

In ceea ce priveste refularea metalului, aceste masini pentru refulat si indreptat aceasta operatiune presupune prelucrarea la cald sau la rece a pieselor din metal prin batere cu ciocanul sau prin presare la unul din capete, cu scopul de a schimba, partial sau total, forma pieselor si prin care se maresc unele dimensiuni transversale ale lor.

Operatia de indreptare a metalului este inversa celei de refulare si presupune utilizarea unei masini pentru indreptare si refulare metal pentru a aduce diferite piese metalice la suprafete plane.

Un avantaj al utilizarii unei masini de refulat si indreptat metal il presupune posibilitatea utilizarii acesteia pentru realizarea de operatii de imbinare a metalului prin presare, precum si faptul ca pot fi utilizate nu doar pentru prelucrarea pieselor din otel, ci si a celor din diferite aliaje (aluminiu, cupru, bronz etc.).

Modelele de masini pentru indreptat si refulat metal sunt utilizate preponderent in atelierele de prelucrari metalice in care este necesara realizarea operatiunilor de indreptare, refulare sau imbinare a metalului in mod frecvent.

Utilizarea unei masini de indreptat si refulat metal usureaza intr-o masura ridicata efortul necesar diferitelor operatiuni, precum realizarea diferitelor discuri sau boluri ce trebuie curbate sau indoite.

eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare in ceea ce priveste masinile pentru refulat si indreptat metale oferindu-va solutii cu un raport foarte bun pret – beneficiu.

Pentru a beneficia de asistenta tehnica pentru a alege corect masina de refulat si indreptat potrivita necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.

Product added to wishlist
Product added to compare.