Accesorii si consumabile pentru masini prelucrare lemn


In procesele de prelucrare a lemnului se utilizeaza masini-unelte profesionale si de asemenea diferite accesorii si consumabile.
In categoria accesorii pentru prelucrarea lemnului sunt incluse accesorii si consumabile pentru slefuit si ascutit, accesorii si consumabile pentru abricht, accesorii si consumabile pentru dispozitive de avans, accesorii si consumabile pentru exhaustoare, accesorii si consumabile pentru ferastraie, accesorii si consumabile freza, accesorii si consumabile masini de mortezat, accesorii si consumabile strunguri pentru lemn, accesorii pentru masini de aplicat cant, accesorii pentru masini de indreptat, accesorii universale.
In cadrul accesoriilor si a consumabilelor pentru masinile de slefuit si ascutit sunt incluse discurile abrazive, padurile abrazive, discurile diamantate, benzile abrazive, mesele de grafit s.a.
Pe de alta parte in cadrul categoriei accesorii si consumabile pentru abricht sunt incluse cutitele abricht, lichide de lubrifiere, dispozitive de mortezat etc.
Rolele si arcurile pentru tensionarea si stabilizarea dispozitivelor de avans sunt incluse in accesoriile si consumabilele pentru dispozitivele de avans.
In ceea ce privesc accesoriile si consumabilele pentru ferastraie amintim: panze de circular, panze incizoare, panze panglica, carucioare de transport, extensii pentru calea de rulare a acestora, toate acestea asociate in functie de tipul de ferastrau utilizat. In categoria accesorii si consumabile pentru freza sunt incluse: capatani de freza, axuri si cutite pentru capatanele de freza s.a.
In cadrul accesoriilor si a consumabilelor masinilor de mortezat avem burghie, dalti, mitre, mandrine, bucse pentru fixare etc.
Accesoriile si consumabilele pentru strunguri cuprind: cutite pentru strunguri, universaluri, dalti pentru lemn, flanse, sisteme de aspirare a prafului rezultat in urma procesului de strunjire a lemnului s.a.
Accesoriile pentru masini de aplicat cant includ: adezivi de fixare cant, sisteme de curatare, freze de curatare, discuri de debitare, perii de polisare etc.
Categoria accesoriilor pentru masini de indreptat cuprinde: tamburii de indreptare, cutite, freze, flippere, sisteme de fixare.
Accesoriile universale cuprind orice tip de accesoriu care poate fi folosit in atelierele de prelucrare a lemnului, sistem liniar de marcare, spray, vaselina.
Este importanta utilizarea unor masini-unelte profesionale de calitate, cat si accesorii de o calitate superioara.
Se recomanda utilizarea echipamentelor performante si a accesoriilor pentru prelucrarea lemnului de calitate, pentru a obtine un randament ridicat.

Product added to wishlist
Product added to compare.