Ghilotine industriale hidraulice


Modelele de ghilotine pentru tabla sunt masini ce pot debita diferite foi metalice.

Sensul notiunii de ghilotina este asimilat cu o lama care taie prin cadere verticala.

In industria de prelucrare a foii metalice sunt utilizate frecvent ghilotine si foarfece de banc pentru a debita diferite profile, bare sau foi metalice, de diferite dimensiuni si din diverse aliaje.

Modelele de ghilotine hidraulice cu motor sau ghilotine industriale hidraulice sunt dotate cu pistoane hidraulice ce asigura forta necesara debitarii foii metalice.

Aceste ghilotine hidraulice industriale permit debitarea foilor metalice de dimensiuni foarte mari.

In categoria ghilotinelor hidraulice se intalnesc ghilotine hidraulice cu taiere oscilanta care realizeaza debitarea foii metalice prin oscilatii realizate de catre cilindrul hidraulic asupra lamei de taiere si ghilotine hidraulice cu culisa care asigura debitarea printr-un sistem de culisare a lamei.

Ghilotinele hidraulice pot fi cu sistem de forfecare realizeaza taierea prin intermediul unui brat ce de misca pe un rulment fara a permite jocul acestuia.

Bratul cu care este dotata o ghilotina hidraulica se misca dintr-un punct superior pana aproape de cadrul ghilotinei si permite fixarea unei suprafete mari a foii metalice pana in punctul de taiere, lucru ce impiedica deflectia tablei.

Ecartamentul spate a a acestor ghilotine pentru tabla este atasat in partea inferioara si se ridica pe masura ce lama de debitare coboara impiedicand blocarea materialului intre cutite si ecartament.

Utilizarea unor ghilotine incorporate in echipamentele pentru prelucrarea tablei a fost implementata si imbunatatita in permanenta.

Majoritatea modelelor de ghilotine moderne functioneaza cu ajutorul unor ghidaje si necesita anumite ajustari ce pot avea un efect direct asupra grosimii foii ce trebuie debitate.

De asemenea, bratul se misca spre partea inferioara cu aproximativ 1o, lucru ce permite lamei sa coboare si sa debiteze foaia metalica.

In cazul acestor ghilotine tabla este foarte important ca cele doua lame sa fie perfect paralele pentru a evita deflectia foii metalice.

Un aspect important atunci cand trebuie se alege o ghilotina debitare tabla este reprezentat de capacitatea de taiere.

Din motive evidente, este recomandat atunci cand doriti sa achizitionati o ghilotina hidraulica pentru tabla sa solicitati parerea unei persoane avizate tehnic.

eMasiniUnelte (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.

Pentru a beneficia de asistenta tehnica in alegerea corecta unei ghilotine hidraulice potrivita necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.

Product added to wishlist
Product added to compare.