Masini de frezat universale cu avans actionat cu servomotor


Masini de frezat universale cu avansuri cu actionare cu servomotor | Aplicabilitate | Utilizare

Masinile de frezat universale cu avansuri cu actionare cu servomotor realizeaza operatii de prelucrare cum ar fi  frezare metal, fatetare, gaurire, filetare, alezare, retificare etc.

Miscarea este transmisa la cutia de viteze cu blocuri baladoare de catre motorul electric, prin intermediul unui cuplaj cu lamele.

Mai departe miscarea pleaca spre arborele principal prin intermediul unei transmisii cu curele si poate ajunge la acestea fie direct de la roata de curea, cand baladorul realizeaza cuplarea rotii sale dintate cu dantura interioara, fie prin mecanismul cu intermediara.

Arborele principal este izolat de cutia de viteze de catre transmisia cu curele si astfel vibratiile din cutia de viteze nu ma sunt transmise la arbore.

Masina-unelta lucreza la operatii de degrosare intr-un ritm mai intens, lucru ce se datoreaza mecanismului cu intermediara.

Unul dintre avantaje este coordonarea accesibila a echipamentului si a elmentelor de comanda.

Servomotorul asigura avansurile in toate axele.

Masini de frezat universale cu avansuri cu actionare cu servomotor | Recomandari | Avantaje

Fata de celelalte masini de frezat universale, la masinile de frezat universale cu avansuri cu actionare cu servomotor apare, in plus, servomotorul care are rolul de a deplasa masa de lucru.

Arborele principal functioneaza fara vibratii, fapt care este conditionat atat de constructia ansamblului arbore principal-lagare, cat si de constructia intregului lant cinematic principal.

Aceste utilaje universale cu avansuri cu actionare cu servomotor asigura eficienta prelucrarilor de frezare a pieselor din metal.

Datorita axului orizontal cu care este dotata masina de prelucrat metal prin frezare, aceasta are un grad de versalitate ridicat.

Masina de frezat metal universala cu avansuri cu actionare cu servomotor este fiabila si are o constructie ergonomica .

Elementele de control sunt foarte usor de utilizat, datorita constructiei ergonomice a panoului de comanda.

In cazul masinilor de frezat  cu viteza variabila dotate cu pompa de racire, se utilizeaza pentru prevenrea stropirii cu lichid de racire, un ghidaj de protectie aflat sub capul axului.

Aceasta masina de frezat universala cu avansuri cu actionare cu servomotor este livrata cu afisaj digital pe 3 axe.

Masini de frezat universale cu avansuri cu actionare cu servomotor | Producatori si game

eMasiniUnelte.ro ofera o gama larga de masini de frezat universale cu avansuri cu actionare cu servomoror de la producatori cunoscuti cum ar fi: OPTIMUM din Germania, CORMAK din Polonia si HOLZMANN din Austria.

Product added to wishlist
Product added to compare.