Ghilotine cu actionare pneumatica


Ghilotine cu actionare pneumatica aplicabilitate | Utilizare

Ghilotina cu actionare pneumatica pentru tabla este conceputa pentru debitarea diferitelor materiale.

Aceasta ghilotina este conceputa pentru actionarea cu comanda la pedala, care actioneaza mecanismul pneumatic de taiere prin intermediul a doi cilindri pneumatici auxiliari si este ideala pentru micile ateliere de prelucrari metalice.

Constructia solida si robusta permite taierea diferitelor metale, materiale neferoase, hartie etc.

Ghilotina pneumatica are urmatoarele componente standard: sistem de actionare pneumatica, suport frontal, limitator spate, cutite confectionate din otel de calitate, limitator lateral, limitator unghiular, pedala de actionare, cilindrii pneumatici auxiliari, lampa de lucru etc.

Operarea ghilotinei se realizeaza prin intermediul pedalei de picior si a cilindrilor pneumatici auxiliari.

Limitatorul lateral de precizie este prevazut cu scala cu citire in mm si limitatorul unghiular permite ajustarea rapida, in functie de necesitatile de debitare.

Aceasta ghilotina pentru debitat metal este dotata cu sistem de fixare automat a piesei ce urmeaza a fi prelucrata, prevazut cu o suprafata cauciucata pentru a evita alunecarea acesteia in timpul debitarii.

Cutitele sunt realizate din otel de inalta calitate si sunt prevazute cu dispozitiv de ghidare.

Ghilotine cu actionare pneumatica recomandari | Avantaje

Datorita dotarii cu sistem de actionare pneumatica si pedala de lucru, utilizarea acestui model este una facila, ambele maini fiind libere in timpul prelucrarii.

Cu acest tip de ghilotina se pot realiza prelucrari in serie, acest lucru datorandu – se limitatorului din partea din spate.

Aceasta ghilotina cu pedala de actionare este ideala pentru a fi utilizata in debitarea profilelor de catre utilizatorii profesionisti in santierele de constuctii.

Distanta dintre dispozitivul de fixare si masa de lucru este foarte mica, ceea ce asigura o protectie ridicata impotriva riscurilor de acidentare.

Un avantaj este reprezentat de dotarea echipamentului pneumatic pentru debitat cu lampa de lucru, ceea ce permite iluminarea optima a zonei de prelucrare.

Piesele supradimensionate pot fi prelucrate foarte usor, iar acest lucru se datoreaza faptului ca ghilotina este prevazuta cu suport frontal.

Un avantaj il constituie faptul ca acest echipament de debitat asigura o taiere geometrica, economica.

Este important sa se cunoasca modul in care utilajul este conceput si modalitatea de utilizare a acestuia pentru a putea fi exploatata corect.

Ghilotine cu actionare pneumatica | Producători si game

emasiniUnelte.ro ofera o gama larga de ghilotine cu actionare pneumatica de la producatori cunoscuti cum ar fi: METALLKRAFT din Germania.

Product added to wishlist
Product added to compare.