Foarfece de tabla manuale


Foarfece de tabla manuale aplicabilitate | Utilizare

In general, taiera cu foarfece de tabla manuale, se utilizeaza pentru debitarea foilor de tabla, a pieselor rectilinii sau unghiulare.

Acest model de foarfece pentru debitat tabla este destinat prelucrarii foilor de tabla si platbandei.

Cutitele de calitate cu care este dotata aceasta ghilotina manuala sunt confectionate din otel carbon de calitate superioara, sunt acoperite cu strat de crom si garanteaza debitarea fara bavuri a foilor metalice.

Aceast tip de foarfeca de tabla manuala este prevazut cu urmatoarele elemente: cutite de calitate, limitator spate cu scala, mitra debitare la unghi etc.

Transmisia fortei se realizeaza prin intermediul unor roti dintate supradimensionate care, impreuna cu manerul foarte lung, garanteaza necesitatea unei forte reduse pentru realizarea debitarii semifabricatelor din tabla.

O ghilotina de taiat tabla este utilizata de obicei pentru debitarea diferitelor forme din foi metalice cu dimensiuni mici. Modelele de ghilotina manuala pentru tabla au dimensiui mici si sunt destinate utilizarii mobile avand o greutate redusa.

Foarfece de tabla manuale recomandari | Avantaje

Aceasta ghilotina manuala este ideala pentru a fi utilizata in debitarea profilelor de catre utilizatorii amatori, in atelierele de reparatii, in atelierele de instruire si in santierele de constructii.

Ghilotina pentru tabla are o constructie geometrica robusta, din otel, ideala, care asigura o vizibilitate buna asupra intregii lungimi a cutitului.

Acest model de foarfeca de tabla manuala este ideal pentru realizarea de debitari in serie deoarece este prevazut cu un limitator in partea din spate.

Un avantaj il constituie faptul ca acest echipament de debitat asigura o taiere geometrica, economica.

Datorita constructiei compacte, acest model poate fi utilizat pe santierele de constructii in  operatiunile de debitare a foilor de otel, hartiei, plasticurilor si altor materiale.

Ghilotina manuala pentru taiat tabla garanteaza debitarea fara bavuri si la o precizie ridicata.

Zona de taiere vizibila garanteaza un control asupra operatiunii de debitare.

Este important sa se cunoasca modul in care masina este conceputa si modalitatea de utilizare a acesteia pentru a putea fi exploatata corect.

Foarfeca de tabla manuala este o ghilotina manuala si ofera un raport optim calitate – pret.

Foarfece de tabla manuale | Producători si game

eMasiniunelte.ro ofera o gama larga de foarfece de tabla manuale de la producatori cunoscuti cum ar fi: BERNARDO si HOLZMANN din Austria si METALLKRAFT din Germania.

Product added to wishlist
Product added to compare.