MasiniUnelteRO.ro | Utilaje profesionale prelucrare lemn metal si tabla

Compania noastra

Ofertam cele mai bune solutii la necesitatile de prelucrare ale clientilor nostri, in bugetul disponibil.

Expert Masini Unelte este o companie tanara, formata dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniul vanzarilor de utilaje prelucrare lemn, metal si tabla.

Reprezentam pe piata din Romania marci ale unor companii renumite din Austria, Franta, Germania și Olanda. Importam masini unelte de prelucrare lemn, metal si tabla, la cele mai bune preturi, piese originale si garantia unui produs de cea mai inalta calitate. Produsele noastre acopera o gama diversa de aplicatii iar catalogul nostru de produse cuprinde peste 5000 de repere destinate atat amatorilor cat si utilizatorilor profesionisti.

Echipa noastra

echipa-masiniuneltero.jpg

Masini Unelte Romania - MasiniUnelteRO.ro

Magazin online dedicat masinilor unelte. Gama variata pe stoc in depozitele din Romania sau ale furnizorilor externi.

Recomandari

Magazin cu scule profesionale si numai de calitate. Comunicare si raspuns foarte prompt din partea personalului. Coletul a fost livrat in aprox 24 ore de la preluarea comenzii. Magazin online de incredere.

Manea Ionut, Bistrita

Am fost multumit de felul in care s-a desfasurat intregul proces pana la primirea produsului; acesta a ajuns exact in timpul specificat de furnizor, in fiecare zi am primit mail referitor la status-ul comenzii. Preturile sunt foarte bune in comparatie cu magazinele concurente.

Andrei Nestian, Suceava


Google Analytics Alternative