Utilaje prelucrare lemn

Cum schimbam cutitele la masina de rindeluit si grosime PT 250

Masina de rindeluit si grosime PT 250 detine o constructie mica si compacta pentru un transport facil si este astfel masina ideala pentru santiere. Suplimentar acest model este echipat standard cu suport.
Vizualizează articolul

Ferastrau circular pentru retezat - Winter

Operatiunea de retezare, executata de un ferastrau circular pentru retezat, face parte din procesul de prelucrare al lemnului. In timp, acest ferastrau circular pentru retezat automat a ajuns sa ocupe primul loc pe piata ferastraielor circulare avand o precizie mult mai buna decat celelalte din categoria sa. Un ferastrau circular de retezat, de mare capacitate, se recomanda a fi utilizat numai in spatiile unde se executa un regim de productie intens.
Vizualizează articolul

Masina de frezat prin copiere - procedee de exploatare

Pentru o exploatare adecvata la o masina de frezat prin copiere trebuie cunoscute unele informatii de baza despre modul de functionare al acestora.
Vizualizează articolul

Polizoare – domeniu de aplicabilitate

Utilizarea corecta a unor polizoare presupune cunoasterea unor informatii generale referitor la exploatarea si aplicabilitatea acestora.
Vizualizează articolul

Masini pentru gaurit lemnul si mortezat

Modelele de masini pentru gaurit lemnul se impart, in functie de directia de alezare, in: Masini cu gaurire pe verticala; Masini cu gaurire pe orizontala (masini pentru mortezat). Masinile cu gaurire pe orizontala sunt echipamente dotate cu sisteme de masa mobila si permit realizarea atat a operatiunilor de gaurire, cat si a celor de mortezare.
Vizualizează articolul

Reguli specifice de utilizare pentru exhaustoare radiale

Atunci cand se lucreaza cu exhaustoare radiale, exploatarea poate fi periculoasa daca nu sunt respectate procedurile de siguranta si cele de utilizare.
Vizualizează articolul

Masini combinate circular si freza - functii

Aceste masini cu circular si freza sunt destinate exploatarii de catre utilizatorii amatori si in atelierele de prelucrare a lemnului. Aceste masini ofera avantajul achizitiei la un cost redus comparativ cu achizitia individuala a doua masini, ferastrau circular si freza, si ocupa un spatiu mai mic in atelier, dar nu permit realizarea --simultana a doua operatiuni din motive de siguranta a operatorilor. 
Vizualizează articolul

Masini pentru gaurit cu dalta - identificarea pieselor

https://masiniuneltero.ro/masini-de-gaurit-scobit-si-mortezat/Pentru exploatarea corespunzatoare a unei masini pentru gaurit cu dalta este esential sa se cunoasca toate partile masinii. In acest articol va vom prezenta elementele esentiale pentru o exploatare corecta.
Vizualizează articolul
Google Analytics Alternative